Kedves gyerekek! Remélem ti is jól szórakoztatok a vasárnap esti mesés történéseken. Akár Real Madrid, akár Barcelona szurkolók vagytok, kedvenc csapataitok gyönyörű játékkal kvánt nektek jó éjszakát. Még azok is elbűvölve figyelhették a spanyol nagyok játékát, akik a Sportkettesen leadott unalmas Csank-dokumentumfilmről, az Egy szöglet fél gólról kapcsoltak át. Tovább után időrendben haladva a Real Madridnál ütjük fel a könyvet, aztán a Kanári-szigetek mesés világába kalauzolunk titeket.

 

Madridban in medias res Vízipók csodagóljával nyitottunk. A szorgos hazaiak elsősorban ő és Keresztes barátja révén szövögették támadásaikat. Nem sokkal ezt követően azonban lesántikált Bátor, a gyáva középpályás, ám a helyére beálló Frédi Flinstone góllal hálálta meg a bizalmat: kőkori módszerekkel mintegy másfél méterről bikázott a Majorka kapujába. A Madridi taktikát Sef bácsi nagyon kikotyvasztotta, a hajrában még a játékos Mr. Jeffersont is pályára dobhatta. Sef bácsi egyetlen gondja az lehet, hogy szegény Törpojácának változatlanul nem megy, hiába szaggatja, mint hippi a virágokat.

 

 

A Barcelonában ezúttal is a világ minden macskakiállításán első díjat besöprő Szerénke vitte a prímet. Először Törpicúr zseniális alakítása után talált a kapuba, majd Törpapát is feliratta az eredményjelzőre, aztán Ügyi forgolódása után ismét Törpicúr asszisztját értékesítette. Végül aztán rúgott egy Vízipókéhoz hasonlóan nagy góllal tette fel a koronát saját teljesítményére. Edzője, Károly bácsi is elégedett lehet vele, bár vigyáznia kell, mert macskájára ferencvárosi és újpesti tenyésztők is felfigyeltek, így nehéz lesz megtartania. A Barcán egyáltalán nem érződött Frakk hiánya.

 

 

Nyilatkozatok:

Sef bácsi: egészen jól harmonizáltak az ízek, pedig élesztő helyett csak sütőpor volt, ami okozhatott volna szerkezeti nehézségeket. Mr. Jeffersonnal mindenképpen számolunk, hiszen játékossága eltérő a többi csapattagétól. Kvazimódó két hónap után őrködött a középpályán vele is elégedett vagyok.

Károly bácsi: most már komolyan kellett venni azt a családi krízist amibe kerültünk. Természetesen vállalom a felelősséget, hiszen legutóbbi kanári fellépésünk óta határozott viszaesést jelent az ötgólos győzelem. Szerénke csodálatos, de ha megsérül, én öngyilkos leszek.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://elclasico.blog.hu/api/trackback/id/tr601669409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása