Scab 2010.04.06. 15:35

A -4. napon

Kicsit el kell vonatkoztatnunk a Clásicotól, bár a Real tétlenségre van ítélve már egy jó ideje, a Barcelona még áll a BL-ben, sőt ma továbbjut a négy közé. Ellenfél az Arsenal, akik otthon vezéráldozatok árán mentették a meccset 0:2-ről döntetlenre, azonban ezeknek az áldozatoknak most meg lesz a böjtje. Igaz azonban, hogy hiányzók tekintetében a Barcelona sem áll rosszul.

Arsenalnál a már megszokott sérültlistához (Ramsey, Djourou, Gibbs, van Persie) csatlakozott a legjobb védő (Gallas), a legjobb középpályás (Fabregas) és a legjobb támadó (Arshavin) is. Helyzetük egyáltalán nem nevezhető rózsásnak. Azt gyakorlatilag készpénznek lehet venni, hogy kapnak gólt (Almunia még egy olyan napot nem fog ki, a védelem meg sebezhető ez kiderült), úgyhogy legalább két gólt kéne lőniük mindössze egy Nasrival és egy szebb időket is megélt Rosickyval.

Helyzetük azonban nem teljesen reménytelen, hiszen Puyol és Piqué is el van tiltva. Csiribiginszkij nem játszhat a BL-ben, tehát vagy Marquez lesz Milito párja, vagy az egy sorral hátrébb lépő Touré. Ibra is kidőlt elölről és bár lehet olyat olvasni, hogy Iniesta már bevethető, nem valószínű, hogy Guardiola vállalja a rásérülés kockázatát, így az ő játékára sem lehet számítani. Ezzel együtt egy Xavi-Keita-Messi-Pedro-Bojan támadó ötös sem hangzik rosszul, főleg Bojan hétvégi produkcióját figyelembe véve.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://elclasico.blog.hu/api/trackback/id/tr241899086

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: website laten maken 2018.01.03. 15:56:20

Bűnügyi sorozatok kliséi - B-oldal

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lothril 2010.04.07. 03:15:09

Kiváncsi volnék, a blog szerzői szerint is túl sokat "önzőzött"-e a mai visszavágón Pedrito?

Scab · http://elclasico.blog.hu 2010.04.08. 11:22:17

@Lothril: Pedro szerintem nagyon is tudja, hol a helye a csapat hierarchiájában. Lehet, hogy jobban akart gólt lőni, mint máskor, de a BL-ben mindig nagy élmény a gólszerzés és most remek alkalom volt rá ez a meccs. És még így is adott egy gólpasszt;)

Beavix · http://elclasico.blog.hu 2010.04.08. 12:19:55

Én speciel most ébredezek a kábulatból. pedro nem érdekel, csak azt adja meg az Isten, hogy soha többet ne kelljen a Sintérnek drukkolnom.
süti beállítások módosítása