Mindig lehet min duzzogni, mindig lehet magyarázni a bizonyítványt, de 1 azaz egy darab kaput eltaláló lövéssel hogy akar a Madrid Clásicot nyerni?

Meglepő módon, az első félidőben a Barca nem találta a Madrid feltolt védekezésének (a 4 védő 30-35 méterre a saját kapujától, 4 középpályás előttük 5 méterrel) ellenszerét. Pedig csak a szokásos futballt kellett volna játszani, mélységi beindulásokkal és kiugratásokkal. Henry azonban teljesen el volt tévedve, centerposztról kijárogatott bal szélre, ahonnan így Iniestának hátrébb kellett lépnie középpályára, szintén ezt tette Messi, így gyakorlatilag senki nem volt elöl. Henry többször nézett labdával középre és nem értette, hogy miért nincs ott senki. Talán mert neked kellett volna ott lenned, öreg...

De gyorsan megnyugohattunk, látva hogy a Marcelo-Arbeola kettősnek fogalma sincs, hogy hol van és milyen sportot űz éppen. A meccs elején Cé egyből ellőtte a Madrid egyetlen kapura lövését, bár mintha Marcelonak is lett volna valami próbálkozása a félidő végefelé, de az inkább hazaadás volt, mint lövés.

Szünetben Guardiola aztán úgy lecseszhette a fiúkat, hogy véletlenül pályán hagyta Henryt, de aztán gyorsan szóltak neki és korrigálta a hibát. Dani Alves beadásai is kezdtek bemelegedni a második félidőre, meg is lett az eredménye, a svédnyák beverte Casillasnak a bogyót.

Ekkor a Reál már nem találta a ritmust. Minden támadás, amiben Marcelo benne volt, elhalt. Ha meg Kaka rázott magán egyet, akkor mindig oda ért egy védő, nehogy Valdesnek mozognia kelljen. Megkapták az emberelőnyt is, de ettől csak jobban összezavarodtak és akár Abidal(!) is eldönthette volna a meccset. Maradt az 1-0, a 150 millió eurós bébiket, meg a 31 éves Puyol semlegesítette. Akit ha 39 évesen nem is lehet majd komoly meccseken játszatni, de egy Clásicot akkor is le fog hozni szívből. Van, amit nem lehet pénzért megvenni...

Kedves kollegámnak csak annyit, hogy az LFP már fontolgatja, hogy a tavaszi meccset kilenc emberrel kezdi majd a Barca, hátha úgy sikerül pontot szereznie a Realnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://elclasico.blog.hu/api/trackback/id/tr481562830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása