Scab 2010.04.28. 12:32

Yes, we can!

A fogadkozás az megy. Ha azon múlna, akkor már most döntősök lennénk. 2000-ben a Chelsea 3:1-re nyert a Stamford Bridge-en, 5:1 lett a visszavágó hosszabbítás után. Asszem ezt aláírnánk most is, bár egy kevésbé stresszelő 4:0-át is el tudok képzelni. A szezon legfontosabb 90 perce jön.

Az első meccsen Murinnyó lejátszotta Guardiolát a pályáról. Ha most akarunk valamit, Pepnek kell valami váratlant húznia vagy...vagy minden játékosnak a tudása maximumát kell nyújtania. Ez utóbbival azért vannak gondok. Ibrahimovicnak fogalma sincs arról, hogy hol van, mit és hogy kéne csinálnia. Pedron meg az utóbbi időben a szokásosnál is több támadás hal el. Az Inter jó formában van, a Barca kevésbé meggyőző, de ezen a meccsen ez semmit nem fog számítani. Nem tépem a billentyűzetemet tovább és vagdalkozok közhelyekkel, ma a szavak nem számítanak. Csak a sportszergyártó szlogenjei: Just do it, Impossible is nothing

Julio Cesar - Chivu, Samuel, Lucio, Maicon - Motta, Cambiasso, Zanetti - Sneijder - Milito, Eto'o

Valdes - Maxwell, Milito, Piqué, Alves - Keita, Busquets, Xavi - Pedro, Ibra, Messi

 

A bejegyzés trackback címe:

https://elclasico.blog.hu/api/trackback/id/tr771958864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása