Érdekes hétvége elé nézünk, ugyanis sem a Realnak, sem az Espanyolnak nem néz ki pontszerzés most szombaton.

A 13 forduló alatt 8 gólt rúgó Espanyol nem valószínű, hogy acélos támadójátékával ráijeszt a 2P-re a védelemben. Egyetlen reményük az utóbbi két meccsen, a második virágkorát élő Valdes lehet, aki egy pingvin ügyességével kapkodja el a labdákat mostanában. Természetesen Messi megint sérült, de egy Espanyol ellen, ha a fakónak kéne kiállnia, az sem lehetne kifogás. Messi távollétében ismét az isteni Titianri lesz a kezdő valószínűleg, akinek a nagyszámok törvénye alapján most már be kell, hogy jöjjön egy megmozdulása. Ibrahimovicban mindig van egy-két gól, és a csodacsere Pedrito is alig várja, hogy pályára léphessen Henry helyére az 56. percben.

Vélhetőleg egy kényelmes 2:0-ás hazai győzelem elé nézünk.

 

Másik oldalon a kényelmes 2:0-ás hazai győzelem a Valenciának is áll. Reáléknál sem Kaka, sem Cé nincs, úgyhogy a támadójátékuk lassan a koemani magaslatokba süllyed. Marcelo és Arbeola hál'istennek kirobbanthatatlan a kezdőből, úgyhogy ez a hendikep is ismét áll. Ha az előzetesnek megfelelően áll föl a Valencia: Albelda-Marchena szürőkettőssel, akkor bizony nagy favágás várható, amit a királyi falábak bánhatnak. Nem hull a Silva a fáról (sérült), viszont most jöttem a Villától és azt mondta, egy mesterhármast bármikor hint a margitnak. Lehet, hogy kettő lesz az a három.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://elclasico.blog.hu/api/trackback/id/tr831590376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása