Scab 2010.01.16. 17:58

Pikáns hétvége

A Real Bilbaoba látogat, a Sevilla pedig a Nou Campba. Pikáns összecsapás mind a kettő. Előbbi a spanyol-baszk ellentét miatt, utóbbi pedig hétközben kicsapta a Barcelonát a kupából.

A Madridnál a 11 gólos házi gólkirály Higuain sérülése okozhat fejtörést Manuel Pellegrininek.Benzema fog a helyén játszani, aki eddig azért nem ontotta a gólokat. Van der Vaart, Nistelrooy, Pepe és Diarra sem lesz ott, ellenben lejárt az eltiltása Lassnak és Ramosnak. Utolsó két meccsén nem tudott nyerni a Bilbao, úgyhogy lassan illő lenne, hogy a nyolcadik helyen álló csapat mutasson végre valamit. A motivációval biztos nem lesz gond.

Mint ahogy a másik meccsen sem lesznek ilyen problémái a katalánoknak. A Sevilla elleni kupabucsúhoz (legalább egy elsőosztályú csapat) nagy mértékben hozzájárult az első meccsen Burull sporttárs (igaz ilyen társat kíván magának utoljára az ember). A fő probléma azonban mégsem az eredmény, hanem a hozzáállás. Mintha kicsit elkényelmesedett volna a csapat. Első félidőkben alszanak a srácok. Bár a Tenerifének hintett ötös jól néz ki, de ott is voltak problémák az első negyedórában. Guardiola szerint tanultak a hibából és készen állnak revansot venni. Keita és Touré még mindig afrikakupázik, de más hiányzó nincs. Sevilláéknál Kanoute és Zokora van házonkívűl, de nem játszhat a sérült Perotti és Squillacci sem. Jimenez fiai elvesztették az utolsó három bajnokijukat, úgyhogy nekik el kéne kezdeni visszakapakaszkodni az élmezőnyhöz, ám kérdéses, hogy mennyit vett ki belőlük a hétközi futballgyilkolás.

A bejegyzés trackback címe:

https://elclasico.blog.hu/api/trackback/id/tr391677390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Beavix · http://elclasico.blog.hu 2010.01.16. 18:58:10

A második meccset meg elfelejtett két sevillai gólt megadni ugyanaz a Burull sporttárs, úgyhogy még ők se kívánnak ilyen társat. A Sevilla csak gyakorolta a futballgyilkolást, este viszont tökélyre is viszi.

sziasztok86 2010.01.17. 18:41:08

sziasztok!

azért az várható volt, hogy bedaráljuk a köcsög mészárosokat, de engem is meglepett a különbség. remélem nyáron megy henry elfele (odaadjuk akár a madridnak is:D) és a helyére kéne silva, vagy lennon, vay neadjisten ribery. de ő ugyse jön. mindegy ez még odébb van, idén már pedro nyugodtan kezdhet helyette, sokkal hatékonyabb/motiváltabb/stb. vagy akár bojan is, igaz ő most annyira nem találja magát góllövést tekintve. a madrid, meg ugy néz ki higanyra épül, nem kell oda cé, vagy kaká:D persze leht szar napot kifogni, lásd barca-sevilla első kupameccs - bár ott palop nyerte a meccset - itt is védett nagyokat a bilbao kapusa. még mindig egy dolgot hiányolok a madridból, az átütőerőt. anélkül azért nem lesz ebből bl meg bajnokság...és szerencséből sincs annyi, mint pár éve...

üdv m.

Scab · http://elclasico.blog.hu 2010.01.18. 12:34:09

henry nyugdíj, pedro viszont... :)
szombati nap: baszkok-spanyolok 2:0
süti beállítások módosítása