Scab 2010.01.18. 12:53

1gól+4gól=5pont

A kisebbségeké volt ez a hétvége. A baszkok két fronton ütötték a spanyolokat, amiből a katalánok jól jöttek ki. A Bilbao otthon verte a Reált, a Suna meg az E-spanyolt csapkodta meg, úgyhogy jó hangulatban jfogadhatta a Barca a Sevilla ellen. Az első félidőben a szokásos punnyadást láthattuk, míg a másodikban összekapta magát a listavezető. De ne rohanjunk így előre!

Reálék még azt számolgatták, hány baszk kell egy villanykörte becsavarásához, amikor Toquero kihagyta a kihagyhatatlant, majd szögletből Llorente megszerezte a vezetést. Ezzel a góllal meg is cibálták az oroszlán bajszát, ám az oroszlán ezen az estén fogatlan és karmatlan volt. Dolgozott a Reál böcsülettel, de Gorka Iraizoz valószínűleg élete formájában védett és a kapufákat is maga mellé állította. Pedig Pellegrini még Gutit is bevetette a végén, hátha elhányják magukat a baszkok, de ők ellenálltak régi, jó szokásuk szerint. 

A Nou Campban megint Palop okozott ijedelmet, de a második félidő elején Escudé megunta kapusa parádéit és szolidarítva a katalánokkal a hétközi kupafiaskó miatt, vágott egy gólt kapusának. Megnyugodtak a katalánok, főleg mikor beállt Pedro, aki természetesen hozta szokásos gólját. Félelmetes helyzetkihasználása van a gyereknek. Aztán Messi is hintett kettőt, mert megérdemli a Sevilla.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://elclasico.blog.hu/api/trackback/id/tr461681739

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása