Szerkesztőségünk tagjainak nem kellett sasszemeket merengetnie, hogy észrevegyük a fát, az erdőt és az erdőtüzet egyaránt. Az FC Barcelona az utóbbi évtized második felében mást sem tesz, mint a „Hogyan lehet egy bajnokságban minél nagyobb pontelőnyt elherdálni?” kérdésre keresi a választ. Első lépésben most például gólt lőni felejtettek el a kistestvér ellen. A korábbi évek során azonban ennél pazarabb trükkök bemutatására is képesek voltak. Például így kell ember- és gólelőny birtokában először elflegmázni egy tizenegyest, majd laposra veretni magunkat:

 

A világ legjobb csapata, a magát agyonnyerő FCB a BL és bajnoki címet követő szezonban toronymagasan vezeti a La Ligát, de egy sevillai saller begyűjtése néha sokba kerül (május 9-én kiderül, hogy pontosan mennyibe is). Ismerős sztori, nem?

A bejegyzés trackback címe:

https://elclasico.blog.hu/api/trackback/id/tr551933427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása