Scab 2010.02.13. 17:51

Közelebb?

Műsorunk elején: Madrid a liga pofozottgépéhez, a tökutolsó Xerezhez látogat, a Barcelona pedig az Atletico ellen próbálja majd meg újra 5 pontra állítani a két csapat közötti különbséget. Életképek rovatunkban: Cé visszatér, míg Barcelonában kidőlt hat védő. Statisztika rovatunkból megtudhatjátok, hányszor állt vesztésre 21 foruló alatt a listavezető.

Xerez. 21 meccs, 11 pont, -26-os gólkülönbség. Madrid. 21 meccs, 50 pont, +35-ös gólkülönbség. Ennél többet nem nagyon érdemes erről a meccsről mondani. Garay meg Cé is visszatér; izgatottan várjuk, hogy ezúttal sikerül-e végigjátszania a meccset. Nem utazott viszont a csapattal Metzelder, Benzema, Guti, Dudek és Pepe. A Xerez csatárai az utóbbinak módfelett örülnek, hiszen jópár repedést, zúzódást megúsznak így. Félszemmel már a Lyont figyelik madridék, de ezen a meccsen meg is tehetik. Ahogy figyelheti leendő csapatát Canales is, ugyanis hivatalosan is megerősítették, hogy nyártól a Reálé a Santander ifjúja.

Kata lányéknál (bocs) összedőlt a védelem. Abidal, Piqué, Dani Alves, Csigirigibinszky és Touré sem lehet ott a keretben. Helyükre bekerült a B-ből Muniesa, Bartra és Jonathan Dos Santos. Azt kell megoldania a csapatnak, hogy még többet legyen náluk a labda, és akkor nem kell remekelnie a védelemnek. Viszont simán elképzelhető egy szokásos adok-kapokos gólváltás, aminek a végén az nyer, aki több gólt lő. Beszéltem, uff!

Bármilyen hihetetlen a Barcelona 21 forduló alatt még egyszer sem állt vesztésre. Ez azért nagy dolog. Aki nem hiszi járjon utána!

 

Real keret: Casillas, Adan, Arbeloa, Sergio Ramos, Garay, Marcelo, Albiol, Gago, Diarra, Lass, Kaka, Drenthe, Xabi Alonso, Van der Vaart, Granero, Mosquera, Raul, Cristiano Ronaldo, Higuain

Barca keret: Valdés, Pinto, Bartra, Muniesa, Maxwell, Puyol, Milito, Keita, Xavi, Iniesta, Busquets, Jonathan, Ibrahimovic, Pedro, Bojan, Jeffren, Messi és Henry.

A bejegyzés trackback címe:

https://elclasico.blog.hu/api/trackback/id/tr781755272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása