Emlékszünk arra, amikor a Celta és a Sociedad is BL-résztvevő volt? Nem?

Segítek.

A magyar bajnok a selejtező második körében bucsúztatta a HJK Helsinkit, majd 5:0-ra égett a Celtic ellen. Kiesvén a Uefába, ott a Dinamo Zágráb búcsúztatta őket 3:1-gyel. Az évtized legalább megvan?

Segítek még.

Az Uefát a Valencia nyerte a Marseille ellen. Térjünk a lényegre? A BL-döntő Porto-Monaco volt. Ugye, ugye? Jó rég volt, igaz? Na a Real ekkor jutott tovább utoljára a nyolc közé. 2004. 6 éve!

Lyon-Real Madrid. Pikáns párosítás. 2005/2006-os sorozatban találkoztak a csoportkörben, hazai pályán 3:0-ra nyert a Lyon, a Bernabeuban 1:1 lett. Egy évvel később is összehozta őket a sors, a franciák akkor is nyertek otthon (2:0), a spanyol fővárosban ekkor is döntetlen (2:2) született. Ezek nem túl jó előjelek Madridéknak, akik mint látjuk még gólt sem rúgtak a Stade de Gerland-ban.

Ez a múlt.

A jelen már nem annyira a Lyon mellett szól. Pellegriniék beakasztották a vontatókötelet a Barca horgára és nem hogy lemaradni nem tudnak, de most még két pontra meg is közelítették a katalánokat, ez biztos plusz erőt ad nekik. A Lyonnál nincs rendben minden. Bár az utóbbi iőben gyűjtögetik a pontokat a bajnokságban böcsülettel, de így is 8 pont a lemaradásuk az éllovas Bordeaux mögött és csak a 4. helyen állnak. Azzal vádolják Claude Puelt, hogy túl defenzív futballt játszik a csapat, mikor a jelenlegi keret és a közelmúlt eredményei is támadó foci mellett szólnak.

A Lyonnál Reveillere gyomorbántalmakra panaszkodik, melyet valószinüleg egy vírus okoz, Puel pedig attól retteg, hogy ez a vírus elterjed a csapatban a meccs előtt. Clerc, Bodmer és Cleber Anderson biztos nem lesz ott sérülés miatt, azonban a hétvégén pihentetett Lisandro Lopez és az eltiltását letöltő Makoun bevetésre kész.

Madridnál állítólag Benzema teljesen felépült, és a kész a visszatérésre volt csapata ellen. Dudek, Metzelder, Guti, van der Vaart és Pepe továbbra is sérüléssel bajlódik.

Keretek:

Real Madrid - Casillas, Adán, Arbeloa, Sergio Ramos, Garay, Marcelo, Albiol, Gago, Diarra, Lass, Kaká, Drenthe, Xabi Alonso, Granero, Mosquera, Raúl, Cristiano Ronaldo, Higuaín, Benzema

Lyon - Lloris, Vercoutre, Cris, Boumsong, Réveillère, Cissokho, Gassama; Källström, Gonalons, Toulalan, Makoun, Pjanic, Ederson; Bastos Delgado, Govou, Gomis, Tafer, Lisandro

  

 

Kis kedvcsináló

 

A bejegyzés trackback címe:

https://elclasico.blog.hu/api/trackback/id/tr221762362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása