Scab 2010.04.08. 12:59

A -2. napon

Az Arsenalt letudta a Barca, és Messi megmutatta, hogy szó sincs formahanyatlásról, még mindig akkor rúg gólt, amikor akar. Bár Abidal megsérült és ki kell hagynia a Clásicót, de Piqué valószínűleg rendbe jön a szombatra, így nagy gubanc a hátsó alakzatban nem lehet. Kaká viszont továbbra sem edz, úgyhogy ő nem lesz ott a pályán szombaton (állítólag...Rooney tegnapi játéka óta én nem hiszek a sérülésekben).  De így is jobb, ha odafigyel a Barca, mert könnyen kikaphat 6:2-re - beszél félre Cruyff, aki szerint az idei Realt sokkal jobb játékosok alkotják, mint a tavalyit és jobban is játszanak. beszartunk

 

Guardiola megtiltotta a játékosainak, hogy a Clásicóról nyilatkozzanak, így tőlük elcsépelt, unalmas, levegőbe pufogtatott mondatokkal nem tudunk szolgálni. Bár Piquét és a mindig szívesen arcoskodó Dani Alvest is megpróbálták szóra bírni az újságírók, de a szombati meccsel kapcsolatban nem voltak hajlandók semmit mondani.

Ellentétben a másik oldallal.

Garay Messiről áradozott: "Amióta először láttam játszani nagyratartom, de most napról-napra jobban csodálom. Hogy a Clásicó eldönti-e a bajnokságot? Nem hiszem, sok meccs van még hátra."

Casillas abban reménykedik, hogy Xavi nem lesz nagy formában, szerinte ő lehet a Barca kulcsembere.

Ramos szerint Messi a legfélelmetesebb. "A bajnokságnak ahhoz a pontjához értünk, amikor akár egy hiba is eldöntheti a bajnoki cím sorsát. Nagyon motiváltan várjuk a sorsdöntő Clásicót. Erősnek kell lennünk és megpróbálni a széleken kihasználni játékosaink gyorsaságát, minél többet birtokolni a labdát és hátul minél kevesebbet hibázni. (nagy stratéga) A Barcelona mindig ugyanabban a stílusban játszik, teljesen mindegy hogy Xavi, Iniesta vagy Busquets van pályán, mi pedig ismerjük az ellenszerét a játékuknak. Messinek nagyon meg kell nehezítenünk a dolgát, mert ő képes egy villanással eldönteni a meccset." (ezeket vajon mennyi ideig magolta?)

Guti nem fél. Sem a lányoktól, sem a Barcától. "Nagyon fontos meccs lesz és mi egyáltalán nem tartunk senkitől. Be kell ismernünk, hogy a Barcelona remek csapat nagyszerű játékosokkal, de mi felkészültünk és meg tudjuk verni őket. (Inkább rúgni)" Annyira felbátorodott, hogy másnap folytatta a szófosást. "Nem Messi ellen kell felkészülnünk, hanem az egész Barcelona ellen. A Real Madrid mindig favorit, ha hazai pályán játszik és idén már a Barca szintjén játszunk mi is. Nagyon kell figyelnünk a meccs elején és meg kell próbálni minél előbb gólt szereznünk, mert nagyon nehéz ellenük játszani, ha ők lövik az elsőt.(első négyet)"

Közben Pellegrini azt hazudta állította, hogy Arbeola lesz a balhátvéd Messi előtt. Jó döntés. Nem lesz nagy tragédia, ha sírva jön le a pályáról, hogy többet focilabdát sem akar látni. Az ő karrierjének már mindegy.

 

 

 

forrás: Goal.com

A bejegyzés trackback címe:

https://elclasico.blog.hu/api/trackback/id/tr31904113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása