Scab 2010.04.03. 19:23

A -7. napon

Mindjárt meccs van, a kolléga meg eltűnt, mint Madrid a BL-ből, úgyhogy sebtiben megpróbálok improvizálni valami emészthetőt az előttünk álló fordulóról, ami semmi lényeges változást nem fog hozni. A Barcelona legyűri otthon a Bilbaót, a Madrid is elhozza a pontokat Santanderből, hogy aztán jövő héten lejátsszák a bajnoki döntőt.

Barcelona-Bilbao. Igaz, hogy hatodik a baszk csapat, de ez elnézve az erőviszonyokat a spanyol bajnokágban - miszerint az első két helyezett mögött óriási szakadék után jönnek csak a többiek - nem sokat számít. Bár ősszel csak egy ikszre futotta a San Mamésben, most ezt behúzza a Barca. A Bilbao nincs kirobbanó formában az utóbbi időben, idén idegenben még nem sikerült nyerniük. 2009. december 12-én nyertek vendégként utoljára, Zaragozában. Abidal felépült, akár kezdhet is Maxwell helyett, Iniesta viszont továbbra sem bevethető. Dani Alves múlt héten eltiltatta magát, nehogy ki kelljen hagynia a Clásicót, így valószínűleg beül Iniesta mellé a lelátóra.

Racing-Madrid. Madridéknak nyugodtan telnek a hétköznapjaik. Nem kell izgulni holmi kupameccsek miatt, utazgatni; egy teljes hetük van felkészülni minden bajnokira. A felkészültség mértékét ezen a héten a 16. helyen álló Santander csekkolja. Hat pontra vannak a kieséstől, tudják, hogy nekik nem a Madridot kell megverni, hát nem is fogják. Xabi Alonso és Sergio Ramos eltiltatta magát múlt héten, úgyhogy ők nem lesznek, de így is simán nyer a Madrid.

Egy szó mint száz: Minden marad a jövő hétvégére!

A bejegyzés trackback címe:

https://elclasico.blog.hu/api/trackback/id/tr171892473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása