Mint azt nyilván tudjátok, a Barcelona mostanjában esedékes klubvébés kirándulása miatt 22.00-től szerdán külön cirkusz van. Scab még mindig részeg a megnyert El Clásico és Messi aranylabdája után, úgyhogy egy 0-5-ös tippnél többet nem sikerült kihúznom belőle. Magam sem az abszolút újoncban látom azt a szikrát, amelyen lángra kapva visszaég a katalán fing. Azt ugyan (saját eltájolt fanatikusaiktól eltekintve) senki nem várhatja a Barcától, hogy megismétli a Madrid által gurított ötöst, de egy szűk 1-2 azért benne van. Megkérdeztünk néhány érintettet is, hogy mit várnak.


José Ángel Ziganda, a Xerez edzője: a két csapat közül most nekünk létfontosságú a három pont. Feszült hangulatú találkozón nyomot hagyunk Messi sípcsontján. Optimista vagyok, szeretem a kihívásokat, erősebb a keretünk, mint a tavalyi Osasuna, igaz Vadócz hiányozni fog. Érzem a győzelmet a csapatban, tippem 1-0. Ha nem sikerül, akkor is van esély, tavaly az Osasuna is utolsó volt, mégis bennmaradtka miután engem kirúgtak.

 

Pep Guardiola, a Barceolna edzője: Messi a Madrid elleni meccs bankettje után lehányta az öltönyöm, ezért egy hétig sósvizes krumplit kap, fizetést viszont nem. Az aranylabdáját le kell adnia Laporta úrnak, amíg meg nem tanul viselkedni. Félek, hogy a sikertől nagyon elszáll. Mivel egy meccsre a tartalékcsapatba száműztem, biztosan nem játszik. Zlatannál a napi öt vérnyomásméréséből tegnap kétszer is 140/100-at találtunk, így játéka kérdéses. Ha kiderül, hogy hipertóniás, öngyilkos leszek. A Madrid ellen már megmutattuk, hogy nélküle is majdnem tudunk nyerni, a Xerez ellen pedig az első félidőre is tervezünk támadásokat, úgyhogy győzelemre számítok.

 

Louis La Blanché, Thierry Henry fodrásza: A szponzoh nem volt elégedett kliensem fejének políhozottságával, ez volt az oka a vasáhnapi csehének. A szünetben phóbáltak állítani a heflektohok dőlésszögén, de csak a stadion megdöntésével együtt éhte volna el a kivált optikai hatást, és ezt Lapohta úh a gyomha miatt nem engedte, meht hákot evett vacsoháha. Most eggyel világosabb bahna cipőpasztával phóbálkozunk. Hemélem Tyiehí düplával téhhet vissza, és gólpásszt is ad, meht ő egy igazi gavalléh. 3-1-he nyeh a Bahca.

 

Juan Miguel Jesús Ibánez de la Rodriguez, Charles Puyol punkrock bandájának basszgitárosa: fántástico El Clásico, Barca Campeón! Csárlival berúgtunk hétfő este és olyat headbangelt, hogy aszongya tiszta kész van a nyaka. Azé’ remélem szerdán emelt fővel kapitánykodik. 6-0-ra nyerünk, aztán rákendroll!

 

Alfonso Rojas, a Xerez klubházának portása: ma este nekem kellett volna mesélni a kislányomnak, erre nem berakják 10-re ezt a mihaszna meccset? Pedig lejátszani se érdemes, mert kikapunk. Mi mindenkitől kikapunk. A feleségem meg mondhatja le az esti szereplést a tánclokálban a gyerek miatt.

 

Joan Laporta, a Barcelona elnöke: az El Clásicón mutatott vasárnapi klasszisunk megmutatta, hogy klasszisok vagyunk. Zlatan a világ valaha volt legjobb igazolása, még Sztoicskovot is megelőzi. Hát persze, hiszen klasszikus középcsatár. Szerdán az ő klasszikus mesterhármasával nyerünk 3-1-re. Klassz meccs lesz!

 

Rafael Nadal, teniszező: semmi értelme Barca meccseket nézni, hiába mondom a családnak. Szerintem uncsi 0-0 lesz. A Madridnak meg vamos, vamos. Ja nem játszanak. Akkor húzok vissza a tenisz vébére. Ja én se játszom, mert kiestem, bakker. Akkor ezért néz a család Barca meccset.

 

Gerard Piqué, a Barca középhátvédje: Kaká cseleit kihevertem, most már egyáltalán nem szédülök, de tegnap azért még ülve pisiltem. Ha a Realtól nem kaptunk gólt, akkor most se fogunk, szerintem 2-0-ra nyerünk. Szeretnék stabilabban állni mint vasárnap, meg esőt is mondanak, úgyhogy a sportszergyártómmal közösen úgy döntöttünk, hogy szerdán gumicsizmában lépek pályára.

 

Dr. House, médiacentrikus orvos: azt a meccset nem is élőben adják. Egy nappal előtte lejátszották, és félbe is szakadt, mert a szünetben 1-0-ás hazainál Guardiolát kardio-vaszkuláris katasztrófával behozták. Azóta stabilizáltuk az állapotát. Ha nem hiszitek el, nézzetek meg a meccs előtt!

 

Várjuk a tisztelt kommentelők jóslatait is, a helyesen tippelők között kisorsoljuk Messi aranylabdáját. Erről egyébként külön post is készülm csak Scab kollega jelenlegi időbeosztása olyan mint a téli álmot alvó teknősömé: halaszthatatlan teendői vannak. Elhappolni a témát meg nem fogom előle. Azért én is gratulálok Leónak - hiszen jó társaságba került -, de sajnos a Xerez-meccs előtt nem sikerült megszólaltatnom.

A bejegyzés trackback címe:

https://elclasico.blog.hu/api/trackback/id/tr51565802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása