Egy félidői előjáték után a Barcának is beterpesztett a Primera andalúz szűzlánya. A remény ezúttal csak a valóság konok tagadóinak a fejében fordult meg a Xerez pontszerzését illetően, pedig a Barca überelte a Madrid ellen mutatott első félidőt, amiben csak az nem halt meg az unalomtól, aki nem volt tisztában vele, hogy Yaya Touré ki fogja hagyni egy méterről.

 

Fordulás és a Barca gólja után – Henrynak bejött a világosabb cipőkrém – már nyitott kérdés se volt, hiszen a Barca cserecsapata az aranylabdás és a gólkirály-jelölt címerállatok megmutogatása ellenére sem erőltette, a Xerezről meg tudjuk, hogy akkor lő gólt, amikor Beavis és Butthead zsákol. Zigandának akkor sem volt oka a szívritmus-emelkedésre, amikor csatárai helyzetbe (!) kerültek, hiszen ő pontosan tudja, hogy mire számíthat, mert edzésen is látja őket. Megjósolható, hogy a Xerez helyett jövőre a Betis fog Andaluzia feliratú trikóban rohangálni, és ez nem is baj: a Loperában gyakrabban lépnek a nagycsapatok tökeire.

 

Messinek és Ibrának köszönhetően a végén a kommentátor is magasabb hangfokozatra kapcsolt, így felébredtem a szunyókálásból, félmosollyal tudomásul vettem, hogy ez a gyerek nem egy meccsről meccsre kussban ülő nézősereget érdemel, felkeltem a kanapéról és a puha ágyikómban folytattam az alvást.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://elclasico.blog.hu/api/trackback/id/tr721572469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása