Beavix 2009.12.05. 17:12

Szombat esti láz

A Primera División soros fordulójában az izgalmak szombatra koncentrálódnak. Lesznek is bőven, mert a jövő heti Bajnokok Ligája miatt erős a gyanú, hogy Guardiola és Pellegrini összeállításában is komoly szerepet kap a flegmázási faktor. Hat körül mindenki tegyen be elegendő sört a hűtőbe, mert ha az aktuális kedvenc és a főellenség is hozzájárul, akkor valamelyik tábornak a szombat esti láz végére egy komolyabb dáridó is kinézhet.

 

Elviekben a Madridra vár könnyebb feladat, ha komolyan veszik magukat, akkor egy elGágósított középpályával is kötelező hozni ezt. Azért az első gólig minden olyan együttes ellen nehéz, akik a tizenhatosukat hajlamosak egy Metallica koncert dühöngőjévé alakítani. Lass a pirosa miatt biztosan pihen, úgyhogy Xabi Alonsónak kell átlőnie, Diego Alvesnak kiejtenie, Raúlnak meg bekotornia. A Madrid rápihenéssel töltötte a hetet, így benne lehetne egy szebb gála, de a húzós Marseille-i kirándulás miatt a második félidő a társas lazsálás jegyében szépen csendesen, néhány sör társaságában fog lecsordogálni.

 

A Barca jóval paprikásabb túrára készül, minthogy a mindenki által jogosan lesajnált Depor szinten minden lesajnálója bakancsába komolyabb tehénlepényt helyezett el. Ha nem a Wikipediáról kéne leselkedni a Depor keretére, akkor eredményeik alapján hihetnénk, hogy ez még mindig a Manchestert meg a Bayernt megfingató banda. A siker oka a szervezettség és a kevés kapott gól, így ha Guardiola megint pihenteti ászait, akkor kiránthatják a Barca alól a sámlit. Ellenben az is benne van, hogy a kijevi megfázás előtt még utoljára idén magas hőfokon láthatjuk a címvédőt, akkor viszont Ibra mesterhármast és a Depor által megrázott pofonfát vizionálunk. Tehát vagy nyerni fog a Barca, vagy nem – precízebbek vagyunk, mint a delphoi jósda.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://elclasico.blog.hu/api/trackback/id/tr781576202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása