Scab 2010.03.10. 12:31

A statisztika ereje

A szerző nem szeretné ismételni önmagát, az odavágó előzetese óta csak annyi történt, hogy érvényesítette magát a statisztika. A Lyon nyert otthon, gólt sem kapott. A statisztika a madridi visszavágóra döntetlent jósol, ami a spanyoloknak kieséssel lenne egyenlő. Madridék óriási önbizalommal és hatalmas pofával fogadkoznak, hogy megtörik az átkot (ezt tették már az első meccs előtt is). Kincstári optimizmusuk nem alaptalan, mert amíg a Real dübörög a bajnokságban, a Lyon továbbra sem áll a hozzáillő előkelő helyen a francia bajnokságban.

A Real 0:2-ről állt föl a Sevilla ellen hétvégén és a Barca botlásának köszönhetően átvették a vezetést is a La Ligában. Az utolsó négy bajnokijukon rúgtak 17 gólt.  A Lyon kapusa, Lloris viszont 620 perce nem kapott gólt, és a franciák október óta nem kaptak ki egy gólnál többel. Ma 20:45-től kiderül, hogy mennyire erős a statisztika. Tudja tartani magát, vagy összeroppan az utóbbi időben lehengerlő Real előtt?

Marcelo és Xabi Alonso el van tiltva, Drenthe, Pepe és Benzema sérültek. A Lyonnál Bastos, Clerc és Anderson sérült, eltiltottjuk nincs.

 

Real Madrid - Casillas, Dudek, Ramos, Albiol, Arbeloa, Metzelder, Garay, Diarra, Gago, Lass, Granero, Kaká, Guti, Van der Vaart, Mosquera, Cristiano Ronaldo, Raúl, Higuaín

Lyon - Lloris, Vercoutre, Cris, Baumsong, Réveillére, Cissokho, Gassama, Bodmer, Källström, Pjanic, Ederson, Makoun, Delgado, Toulalan, Gonalons, Lisandro Lopez, Govou, Gomis, Tafer, Belfodil

 

A bejegyzés trackback címe:

https://elclasico.blog.hu/api/trackback/id/tr241828278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása