Scab 2010.04.04. 17:44

A -6. napon

A legfontosabb változás tegnap óta, hogy élreállt a Barcelona, még az LFP béna számításai szerint is. 4:1-re vertük tegnap a Bilbaot, még pedig őszi formát idéző parádés játékkal, ami némi aggodalommal töltheti el a madridi szíveket/híveket. (Annyira snassz így húsvétkor, hogy leírni is alig merem) A feltámadás jelei az Arsenal ellen mutatkoztatok először (azokat a meccseket, amiket ugyan simán nyertünk, de egy embernek hála, nem számolnám ide(. Aztán az ágyúsok ellen már a tavalyi, meg az őszi Barcát idézte a játék. Most méginkább. Egy fejere tetejére állított összeállításban, parádés, kényelmes játékkal vertük a baszkokat. Puyol tanár volt jobbhátvédben, Busquets meccsről meccsre jobb (őrületes mit fejlődött év eleje óta), Bojan és Jeffren is bebizonyította, hogy bármikor lehet rájuk számítani.

Rossz hír is jut mára: Ibrahimovics megsérült, az Arsenal ellen minden bizonnyal nem  játszik, de még a Clásico kérdéses lehet. Csak úgy, mint Piquéé. Piqué hiánya önmagában is dráma, de a formábalendülő (koppkoppkopp) svédnyákkal együtt meg mégúgyis. Iniesta felépülése viszont jól halad, ő úgy néz ki, ott lesz a Bernabeuban április 11-én (ezt ki kell emelni, hiszen május 22-én is játszunk majd ott).

A másik oldalon meg szokás szerint Ronaldo hatalmas arcából árad az ostobaság, de ezzel nem kell foglalkozni, hisz a Lyon meccs visszavágója előtt is hasonló hangzatos nyilatkozatokat tett; láttuk mi lett belőle.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://elclasico.blog.hu/api/trackback/id/tr21894240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása