Kezdjük a címben megadott kérdéssel: ez a blog arra való, hogy kiosszátok egymást. Hogy a saját csapatotok mérhetetlen imádata és a rivális ugyanilyen szintű utálata között keletkezett feszültségszakadékot a rivális parádés kiosztásával vezessétek le. Nem szimpla anyázásokat várunk tehát – ezekkel csak az aktuális moderátornak csináltok felesleges kulimunkát, márpedig a láncdohányos házmester se örül, ha a kertjébe dobálod a csikket – , hanem igazi parádés földbedöngöléseket. Egyrészt ezek alkalmasak arra, hogy négybillentyűs eljárással átültessenek a következő postba, ha épp nem oboázott a múzsa.

 

Másrészt a blogot perspektivikusan emelik abba a felülnézetbe, ahonnan a Real Madrid és a Barcelona (jelenleg és mindörökké) örök versengésük közti néhai lélegzetvételeikkor a világ resztlijének labdarúgására letekintenek. Spanyolországban a többi csapat definíció szerint nem veszi komolyan magát, Olaszországban a gladiátorharc hagyománya a mai napig uralja a játék szellemét, Angliában pedig a juhtenyésztésé: a bekerített zöld gyep mellett automatikusan jelen van a „Gondolkodni tilos!” tábla. Ezen kívül mutassatok angol topklubnál angol managert az elmúlt tíz évből! Hughes a Citynél ugye? Muhaha. És a resztli resztlije: Bundesliga? Ligue 1? Ismét muhaha. Tehát a topfuttball Barcelona-Madrid diadikusságát ezzel bizonyítottnak tekintjük, a továbbiakban más klubokat érintő kérdésekkel e helyütt nem foglalkozunk.

 

A kommentekkel kapcsolatos fenti biztatás oka: a szerzők Scab és Beavix sem tesznek majd mást, mint hétről hétre szítják a két tábor között a hangulatot, felbujtanak, csatarendbe állnak és Szodomának, Gomorrának mondják el a másikat, rámutatva saját csapatuk felsőbbrendűségére és a másik eredendő elfuseráltságára.

 

Ezen felül tervezünk olyan bejegyzéseket, melyek Madrid és Barcelona csillagait hullócsillagait, a testükön élősködő rákfenéket, a hálátlanokat, valamint a halhatatlanokat bemutatják. Ezek lesznek a portrék. Portrék beküldésére egyébként a vizionált vendégszerzőket is bátorítjuk, hiszen szobrot, bárkinek lehet állítani, aztán majd ledöntik a kommentelők.

 

Aztán még a Primera mellett foglalkozunk a Bajnokok Ligájával, elvégre blogunk tárgyai itt igazolják a BL alaptézisét, nevezetesen tetszőleges csapattal szembeni szuperioritásukat. Természetesen itt a riválisok közti öldöklés tavaszra marad, úgyhogy a posztunkban található szurkálódó megjegyzések száma és a fejünkre ülő köd páratartalma a téttel emelkedik. A relatíve objektív beharangozóktól és értékelőktől májusra eljutunk odáig, hogy minden mondatunkkal újabb kanna benzint öntünk a BL döntő színhelyét képző Bernabeúra. Majd meglátjátok!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://elclasico.blog.hu/api/trackback/id/tr921548797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása