A keddi este után rövid kétszavas posztot terveztünk csak, nyugodt szívvel kérdezhettük volna: na ugye? A Barca átrobogott az Interen, mint a kanizsai gyors József Attilán – aki hasonlóképp akarta elkerülni a bajt, mint a vendégek: sehogy -, majd Siófok táján elkezdte tartalékolni a szenet a következő útra. Sztankovics kihagyta üres kapura (na ugye?), Etó meg az egyetlen valamire való lehetőséget taccsra rúgta. Messi és Ibra nem lépett pályára, így hál’istennek Guardiola még életben van, a Barca meg tele tankkal és egy nap felkészülési fórral várja az El Classicót.


Madridban viszont se gólzápor, se joga bonito, leginkább a kurvapeCér visszatérésének lehet örülni, na meg a kétpontos fórnak. Mindkettőnek módjával, mert a Marseille szeret keménykedni a Vélodrome-ban, Cé húszpercnyi bohóckodása és kihagyott ziccere pedig nem mutatja azt a kirobbanó formát, amivel ki fogja rángatni a Madridot vasárnap a szarból. Pedig a királyiaknak nagy szüksége lesz egy Grabowskira a vasárnapi macska-egér harcban (esetleg várhatják az égiektől a segítséget), mert Pellegrininek konkrét elképzelése nincs arról, hogyan is néz ki egy csapat támadójátéka. Lehet, hogy ezért nem unja, amit lát. Másrészt viszont Don Florentino biztos hogy unja, az még biztosabb, hogy van pénze, úgyhogy ha a Barca ellen is tücsökszedés fog zajlani a gyepen, akkor könnyen lehet, hogy korengedménnyel leszázalékolják a mestert.

 

Ráadásul valaki szólhatott Pellegrininek, hogy ez kiemelt kategóriás, mint a Fradi-DVTK, úgyhogy azon kevés meccs előtt felejtett el kulcsembereket pihentetni, amelyek előtt lett volna értelme. Büdös szelek fújnak az El Clásico előtt, könnyen lehet, hogy a vasárnapi nadrágbarnítás előfingjai ezek.

 

Higany értékét egyébként mutatja, hogy a nyári renoválás után még mindig rajta csillog a legfényesebben a fehér mez. Ha valakire lehet számítani a Barca ellen is, akkor az ő. Sajnálattal vettük tudomásul, hogy Raúl nem növelte előnyét a dinoszauruszok küzdelmében, de mivel van Nistelrooyt „kiszorította”, Pippo sem játszott, Sevának meg ugyanannyi esélye van gólt szerezni, ha pályára lép, mint ha nem, legalább hátrányba nem került (Henryt kézilabdázónak, Del Pierót kőszáli kecskének tekintjük). Vasárnap sok kérdésre választ kapunk, addig reménykedjen mindenki hite és szájkaratézzon vérmérséklete szerint.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://elclasico.blog.hu/api/trackback/id/tr211554462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása