Beavix 2010.04.28. 19:37

No, you can’t

Nem, ez a Barcelona nem alkalmas központi aggyal rendelkező edzőt felmutató csapattal fevenni a küzdelmet. Wenger pedofil. Pellegrini chilei. Spanyolországból a jó edzők.kihulltanak. Ancsics sehol. Capello Takonyországban. Egyébként Guardiola meccselt már valaha Rehhagellel? És Lippivel? És van Gaallal? A legkomolyabb edző, akivel valaha találkozott, az egy nyolcvanhoz közelítő skót, akit a lovagrendje miatt nem mernek kitenni Manchesterből. (Hiddink legyőzéséhez semmi köze nem volt, nem csak neki, az egész Barcelonának sem). Mourinhóval már találkozott. Egy hete meg is méretett, és pont olyan könnyűnek találtatott, mint szerda este fog.

 

Kivételesen olyan csapat ellen kéne megmutatni, hogy mit tudnak, amelyik nem a „Hogyan járuljunk hozzá Messi aranylabdájához?” feladatra fókuszálja taktikáját. Ebből kifolyólag Messi nem fog levegőt kapni (Bolíviában se kapott). Xavi se. Sőt, voltaképpen senki. Szívszaggató kilencven perc vár a katalán szurkolókra, még a '94-es BL döntőt is vissza fogják sírni (ha nem lennék benne biztos, a linket a döntőre tartogatnám). Talán Heath Ledger halálakor érezték magukat utoljára olyan pocsékul, mint háromnegyed 11-kor fogják. 

 

A Barcelona ma este legalább azt bebizonyíthatja, hogy nem az a társaság, akinek az első Inter-meccs után megismerhettük. A kapitalista-internazionalista-portugalista-antifutballista összeesküvéstől, amit nyilván az egész világ szőtt ellenük, hirtelen előbújt a csapat menstruációja. Ez még a La Liga tökutolsójából, a Xerezből is előhozta a tesztoszteront. Bár az ellenük elért eredmény is csak hosszabbításra volna elég (amiért a kolléga már az előző posztban imádkozott), Mourinhó arcáról az embernek nem a kegyelem jut az ember eszébe. A harmadik Inter-gólt Balotelli szerzi, és aztán lesétál a pályáról 10 perccel a vége előtt. Arra mindenesetre választ kapunk, hogy a Barca játékosai tudnak-e spártai férfiként veszíteni, vagy másnap megint a csúnya rossz világra lesznek mérgesek. Hajrá Ronnie O’Sullivan Jó szórakozást mindenkinek.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://elclasico.blog.hu/api/trackback/id/tr911960132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása