Beavix 2009.12.19. 13:10

Lehozó félforduló

Langyos évzárás következik az Ibériai-félszigetet és Kuvaitban, ezért nem is számíthattok hosszú és tartalmas posztra: „úgy szállong a semmi benne, mintha valaminek lenne pora.” Egyrészt ugye a 15. forduló érdemleges meccseinek egyik fele már lejátszásra került – a Barca ugye szépen ámde szelíden megrakta a pontosan erre vágyó Xerezt -, másik felében pedig hasonló események várhatók: a szép lassan kieső helyre visszasomfordáló Zaragoza az utolsó öt meccséből egy pontot szerzett, a Bernabeúban pedig egy komolyabb gyufát is kihúzhatnak. A három pont sorsa nem kérdéses, de az igen, hogy lesz-e még idén egy utolsó Cé-hiszti?

 

Másrészt Verón fogadkozhat, de a Parmából való eligazolása óta (vagyis tíz éve) ezen nyilatkozatok miatt nem érdemes fület pucolni, vagy lejjebb halkítani a rakendrollt. Scab kollega ígérte a Barca idei szerepléséről majd nyáladzik egy hosszabbat, és részegen tett ígéreteit be szokta tartani. Nekem az egész évükről, meg erről az év végi klubvébézésükről csak az alábbi nóta ugrik be:

 

BoKa mindenkinek,  ne durranjon széjjel a bejglitek, hanem durranjatok széjjel ti a bejglievéstől inkább. Most alkotói szabira vonulunk, két ünnep között azért kaptok még néhány morzsát a spanyol nagyokról majd. Addig meg a viszontlátásra.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://elclasico.blog.hu/api/trackback/id/tr711608838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása