A héten a szurkolók boldogsághormonjait csak a káröröm aktiválhatta, hiszen a Barca vasárnap elszenvedte első vereségét a bajnokságban, kedden meg fotelból nézte végig, ahogy a Real ismét zakóval tér haza Lyonból. A felállás ezen a hétvégén pont fordított, mint az előző héten: a Barca játszik a gyengével szombaton nyolctól, a Real játszik rangadót vasárnap kilenctől és a Barca fog hétközben BL-t játszani. 

A 13. helyen álló Santander lesz a Barcelona vendége. Továbbra is sérült Xavi, Keita, Abidal és Dani Alves, visszatértek azonban a büntetettek (Piqué, Marquez) ill. Touré és Csigiringiribinszkij felépültek akut fülzsirosodásukból. Az első csapattal edzett ezen a héten is Dos Santos, Bartra és Thiago, úgyhogy ők is bevethetők, ha úgy gondolja Guardiola, akinek ez lesz a 100. meccse edzőként. A másik oldalon egy páran előre sejtették mi vár majd rájuk a Nou Campban, ezért sárgákkal és pirosakkal gyorsan eltiltatták magukat az előző meccsen. Munitis, a favágó Colsa és Tchité is a fegyelmi tárgyalást választotta inkább a felpaprikázott Barca helyett.

Reáléknál sincs túl nagy hurrá-hangulat, még az eddig kevésbé babonásak is kezdenek megrettenni a Lyon természetfeletti hatalmától. Ilyen félelmek és kétségek közepette fogadják a borzasztó szezonkezdet után felzárkózni igyekvő Villarrealt, akik ugyan felkapaszkodtak a 10. helyig, azonban formájuk továbbra sem túl meggyőző. Nem jó hír az sem, hogy Cazorla, Gonzalo Rodriguez és Fuster is sérült. Godin eltiltás miatt, Rossi pedig családi okok miatt nem lesz ott a Bernabeuban, mégis reménykedünk, hátha jók lesznek a tengeralattjárók egy pontra.

 

Real keret: Casillas, Dudek, Ramos, Albiol, Arbeloa, Metzelder, Marcelo, Garay, Diarra, Gago, Lass, Xabi Alonso, Granero, Kaka, Van der Vaart, Cristiano Ronaldo, Raul, Higuain

A bejegyzés trackback címe:

https://elclasico.blog.hu/api/trackback/id/tr301776133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása