Scab 2010.03.31. 12:43

Apokalipszis? Álom!

Kedves Kollégám nevében is szeretnék elnézést kérni, ittas állapotában azt hitte, hogy az arsenal.blog.hu-ra ír, de véletlenül itt jelentette meg. Kicsit túlvizionálta az Arsenal képességeit. Valóban döcög a Barca szekere, de azért az Arsenalt egekbe magasztalni... Szépek, ügyesek, okosak szeretjük őket. Támadó focit játszanak és ez mindenféleképpen izgalmas, látványos párharcot ígér, mely valóban nem egy esélyes, de

 

azért azt ne feledjük, hogy az Arsenal kapujában egy lepke kapus áll. Campbell úgy fordul, mint egy anyahajó és ha szembe kerül Messivel vagy a svédnyákkal, sok esélye nincs. A bölcsőrablóknál Fabregas sérült, bár lehet, hogy összedrótozzák, de az már idén egyszer nem jött be. Bendtner tehetségtelenségben felveszi a versenyt Forlánnal, azon meg, hogy Song mennyire kreatív inkább el sem gondolkozom. Egy 23 éves Nasri meg egyedül nem képes eldönteni egy ilyen párharcot. Azonban, ha Arhavin helyzetkihasználása az 5%-ról feljavul 50%-ra, Bendtnerről valami csoda folytán befele pattan a labda, Almunia nem narkózza szét magát meccs előtt és Campbellnek mindig fogja a kezét egy gyors védő, lehet esélye az Arsenalnak. Az Arsenal és a Barcelona között amúgy is van valami titkos testvéri kapcsolat, hiszen Wenger nagyon kedvesen eladta nekünk az akkor még friss és üde Henryt, és Fabregast is nagyon szívesen visszaadja nyáron egy laza 50 milliós haszonnal. Vajon a másik elrabolt gyereket, Meridát, mikor és mennyiért fogja visszaadni?

Iniesta sérülése mindig nagy probléma, bár mostanában nincs kimagasló formában, így ha a Xavi-Keita-Messi-Ibra négyes jó napot fog ki, nem lehet gond elől. Ennek a négyesnek a buktatója azonban a svédnyák. Nem megy neki, de oly annyira, hogy már dühből játszik. Mindenen morog, mindennel baja van, semmi sem jó. Már pedig ha megsértődik és túlárad benne a patkányvér, akkor az komoly hendikep lesz. Keita meccshiánnyal küzd még sérülése után, de előbb-utóbb formába kell lendülnie, reméljük lassan eljön a pillanat. Azt se feledjük, hogy 29 meccsen 18 gólt kaptunk a bajnokságban, a BL-ben, meg 8 meccsen 4-et, úgyhogy az Arsenalnak elől-hátul fel kell kötnie a gatyót.

Felettébb izgalmas párharc előtt állunk, ki ne hagyjátok!

Ja és lehet a labdabirtoklási százalékokra fogadni.

A bejegyzés trackback címe:

https://elclasico.blog.hu/api/trackback/id/tr331883751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása