Madridi úriember aligha volt mostanában ilyen gáláns a katalánokkal, mint Emilio Butrageno: a Real Madrid egykori sztárja gavallér módon rögtön az első kalapban kipakolta a Vfb Stuttgartot a Barcelonának. Azért a szenteknek maguk felé is hajlik a kezük: a Real Madridnak sem lesz nehezebb dolga a csigaligában nemrég még kilencedik helyen szerénykedő Lyon ellen (azóta rámentek az Európa Ligás helyre). Kiderül, hogy az angolok szopni járnak-e Milánóba (Mourinho és Ancelotti újra együtt), és tuti hogy lesz kutyaütő a nyolc között – erre a Bordeaux és a Sevilla a legesélyesebb.

 

Jean-Michel Aulas, a Lyon elnöke azért megpedzegette, hogy az elmúlt években jól megy a Real Madrid ellen, és hogy „a Lyon nagy lépéseket tett az elmúlt esztendők során”, többek között hét  bajnoki cím után egy ilyennel majdnem sikerült leugrani az egész dobogóról. Megemlíti azt is, hogy tavaly a végső győztestől kaptak ki, ez idén se lesz másként. Benzema (lassan igazán) meghálálhatja az érte küldött pénzesbőröndöket.

 

Barca-Stuttgart is volt már, azzal mindenki jól járt, hiszen az a két meccs nagy szerepet játszott abban, hogy a Valencia egy egész kontinens (Óceánia) elől elhappolva padkapusnak leigazolta a futball Di Caprióját. A Barca akkor simán nyert, most meg még simábban fog, a Stuttgart meg „országos volt a pusztulásban, no de hát ne búsuljatok”. A svábok most inkább a Bundásligában való bennmaradással foglalkoznak, esélyük leggalább annyi van, mint a Debrecennek lenne.

 

Egész biztos, hogy az angol-olasz szarságik miatt a szép futball hazájáról elterelődik a médiahiszti, úgyhogy – ha nem sikerül addig fellőni a blog reklámbevételeiből tervezett műholdat – valószínűleg február 16-17-én streamelni kell majd.

 

Az eljövendő brusztok:

FC Porto – Arsenal FC

AC Milan – Manchester United

Olimpique Lyon – Real Madrid CF

CSZKA Moszkva - Sevilla

FC Bayern München - Fiorentina

FC Internazionale – Chelsea

Vfb Stuttgart – FC Barcelona

Olimpiakosz Pireusz – Girondins Bordeaux

 

A bejegyzés trackback címe:

https://elclasico.blog.hu/api/trackback/id/tr701606589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása